A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü
Ön itt jár: >

Akció

Aktuális akciós termékeink Premium Diet fogyókúra és Emmi-dent ultrahangos fogápolás témakörében. Természetesen az akciós ultrahangos fogkefékre is vonatkozik a 2 év gyártói garancia, illetve minden 20 ezer forint feletti vásárlás esetében az ingyenes kiszállítás is. 

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt feltüntetett árak kizárólag az akciós készlet erejéig érvényesek! 

visszaszámlálás

 

Miért kerül(het) egy termék az akciós besorolásba? Ennek alapvetően négy egyszerű oka lehet. Az első, hogy bevezető promóciós áron kínálunk valami újdonságot vásárlóinknak. 2. Kifutó szériáról, utolsó darabokról van szó. 3. Speciális csomagösszeállítások esetén. 4. (Ez a legritkább eset.) Közeli lejáratú termékekről beszélünk. Ez kizárólag étrendkiegészítők esetében fordulhat elő, és ilyenkor - jól látható módon - minden szükséges információt feltüntetünk a termék szavatossági idejéről, felhasználhatóságáról. 

Emmi-dent akció Emmi-dent akció
Ebben a termékkategóriában a kedvezményes áron megvásárolható Emmi-dent ultrahangos fogkeféket, fogkrémeket, fogkefefejeket és fogápoláshoz használható kiegészítőket válogattuk össze. Természetesen az akciós kínálat esetében is érvényes, a 20 ezer forint feletti rendelésekre meghirdetett ingyenes kiszállítás, illetve elektromos készülékek esetén a 2 év gyártói garancia is.
Premium Diet akció Premium Diet akció
Aktuális akcióinkban résztvevő Premium Diet Go, Premium Diet Regular és Premium Goodcare fogyókúrás termékeinket, étrendkiegészítőinket találja itt. Természetesen az akciós kínálat esetében is érvényes, a 20 ezer forint feletti rendelésekre meghirdetett ingyenes kiszállítás. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt feltüntetett árak a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek!
Premium Hepashake akció Premium Hepashake akció
A Premium Hepashake-kel folytatott májdiéta az anyagcserét észrevehetően aktiválja, gyorsan zsírtalanítja a májat és megakadályozza az újrazsírosodást. A Premium Hepashake diétás tápszerrel folytatott fogyókúra segít a zsírmáj betegség és zsíranyagcsere-zavar diétás kezelésében is.

Keresés