A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

BLOG - Patikus

FOGYÓKÚRÁRÓL, DIÉTÁRÓL, FOGÁPOLÁSRÓL... KICSIT MÁSKÉPP

Fogyókúrával, diétával, zsírégetéssel... és a témához valamilyen formában kapcsolódó tényekkel, érdekességekkel, divat hóbortokkal foglalkozunk itt. Illetve a kimondottan otthoni használatra kifejlesztett ultrahangos készülékek, mint például az ultrahangos fogkefék és ultrahangos arctisztító készülékek, valamint ezek kiegészítői kerülnek górcső alá. Igyekszünk a fent említett témaköröket részletesen, talán kicsit lazábban, de megfelelő alapossággal és tényszerűen vizsgálni. Bejegyzéseinkben többek között olyan termékekről, érdekességekről is olvashat, melyek megkönnyíthetik az ideális - de mindenképpen egészségesebb - külső és belső elérését, már ami az optimális testsúlyt, a fogyókúrával leadott kilókat vagy az ápolt és fehér fogakat illeti. Az olvasgatáshoz kellemes időtöltést, míg a kiválasztott diéta programhoz sok sikert kívánunk!

A legjobb fogkrém - Ami igazán ínyünkre való

Mi a közös a következő felsorolásban? Mentolos, fehérítő hatású, kalciummal dúsított, gyerekeknek ajánlott, fehéren csillogó… vagy éppen szénfekete. Igen, ezekkel a jelzőkkel gyakran találkozunk, amikor a drogéria fogkrémektől roskadozó polcai előtt állunk.

Háromszáz éves játék… jojó effektus diéta után

Fogyókúrázók rémálma elevenedik meg, amikor alig pár héttel a keservesen – de becsülettel – végig szenvedett diéta után, a mérleg nyelve ismét emelkedő értékeket mutat. Ez bizony a jojó effektus.

Feszítünk, mint pók a lucernásban - A hónap webáruháza lettünk

Tavaly büszkén hirdettük, hogy a jopatikus.hu-t beválogatták Az Év Webshopja verseny 25 döntőse, azaz legjobbja közé. Most legalább ekkora – ha nem nagyobb – az örömünk, mivel a több mint 3500 ShopRenter áruház közül, februárban mi hoztuk el a Hónap Webáruháza kitüntető címet. Köszönjük!

A centi nem hazudik – Fogyókúra alatt ne a kilóknak higgyen!

Fogyókúra alatt – különösen a kezdeti időszakban – sokan naponta, de minimum hetente több alkalommal a mérlegre állnak, és általában csalódottan tapasztalják, hogy a kitűzött cél még nagyon – nagyon messze van.

Állati jó fogmosás kis kedvenceinknek - Emmi-pet ultrahangos kutya fogkefe

Mit mond a kutya, akinek ultrahangos fogkefével tisztítják a fogait? Semmit, hiszen a kutyák nem tudnak beszélni. Viszont az állat „mosolya”, frissebb lehelete, fehérebb fogazata, és persze a jó közérzete mindent elárul.

Keresés