A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

BLOG - Patikus

FOGYÓKÚRÁRÓL, DIÉTÁRÓL, FOGÁPOLÁSRÓL... KICSIT MÁSKÉPP

Fogyókúrával, diétával, zsírégetéssel... és a témához valamilyen formában kapcsolódó tényekkel, érdekességekkel, divat hóbortokkal foglalkozunk itt. Illetve a kimondottan otthoni használatra kifejlesztett ultrahangos készülékek, mint például az ultrahangos fogkefék és ultrahangos arctisztító készülékek, valamint ezek kiegészítői kerülnek górcső alá. Igyekszünk a fent említett témaköröket részletesen, talán kicsit lazábban, de megfelelő alapossággal és tényszerűen vizsgálni. Bejegyzéseinkben többek között olyan termékekről, érdekességekről is olvashat, melyek megkönnyíthetik az ideális - de mindenképpen egészségesebb - külső és belső elérését, már ami az optimális testsúlyt, a fogyókúrával leadott kilókat vagy az ápolt és fehér fogakat illeti. Az olvasgatáshoz kellemes időtöltést, míg a kiválasztott diéta programhoz sok sikert kívánunk!

A gyors fogyás lehetséges mellékhatásai

A nyári hónapok közeledtével, egyre többen fogadjuk meg: Lefogyunk, amilyen gyorsan csak lehet! Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy a túl gyors fogyás nem csak esztétikai, de egészségügyi oldalról is veszélyes - de minimum káros - lehet.

Professional 2.0 – Valódi profi az elektromos fogkefék piacán

Szinte hetente jelennek meg az újabb és újabb termékek az otthoni szájápoláshoz használható eszközök piacán. Szónikus és ultrahangos fogkefék, elektromos nyelvkaparók, szájzuhanyok, és megannyi más olyan termék, ami a tökéletes mosoly, a frissebb lehelet és a fehérebb fogak lehetőségével kecsegtethet bennünket. Jelen írásunk sem ígér kevesebbet, minthogy bemutatja a német Emmi-dent ultrahangos fogkefe-család legújabb képviselőjét.

A földieper egészségre gyakorolt hatásai

Ha méregtelenítő kúráról, megemelt vitaminbevitelről, vagy „csak” egyszerűen az egészséges táplálkozásról esik szó, szinte minden alaklommal említésre kerül a tavaszi szupergyümölcs: az eper.

A divat-diéták veszélyei

A strandszezon közeledtével egyre gyakrabban kerül előtérbe a diéta téma. Sokan előre rettegnek a „kevés ruha – sok fedetlen testrész” időszaktól, és olyan működő fogyókúra módszer után kutatnak, amivel rövid idő alatt, a lehető legjobb eredményt érhetik el. Csak óvatosan! Az úgynevezett divat diéták gyakran komoly egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

Fogmosás de hogyan?

A fogmosás technikája vagy a használt eszköz a meghatározó? Fogselymet vagy fogköztisztítót használjunk? Étkezés után azonnal mossunk fogat? A minőségi fogápolással összefüggő kérdésekre kerestük a válaszokat.

Keresés