A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Emmi for men csomag - Emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe kék + Emmi-dent fogkrém + 0.0.7. - 7 pengés borotva

Ár:
52.760 Ft
42.990 Ft
Az akció időtartama:
2018. 12. 03. -
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

A csomag tartalma:

 • Emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe alapkészlet - kék
  • 1 db Emmi-dent Metallic nyél
  • 1 db Emmi 100-240 A töltő
  • 1 db Emmi-dent ultrahangos cserélhető fej felnőtteknek
  • 1 tubus Emmi-dent ultrahangos fogkrém - 75ml (általában Nature vagy Fresh)
    
 • Emmi 0.0.7. (6+1 pengés) borotva.

Ideális ajándék összeállítás lehet férfiak számára!

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Emmi-dent E2 Metallic ultrahangos cserélhető fogkefefejek felnőtteknek (2x) Emmi-dent E2 Metallic ultrahangos cserélhető fogkefefejek felnőtteknek (2x)
4.590 Ft
Emmi-dent ultrahangos fogkrém Whitening (75ml) Emmi-dent ultrahangos fogkrém Whitening (75ml)
1.990 Ft
Emmi 0.0.7. - pótfej Emmi 0.0.7. 7 pengés borotvához Emmi 0.0.7. - pótfej Emmi 0.0.7. 7 pengés borotvához
5.990 Ft 5.190 Ft

Leírás és Paraméterek

Emmi 0.0.7 - 7 pengés borotva

Véleményünk szerint  - a jelenleg elérhető legjobb ilyen termék Magyarországon. A hét penge és az arc vonalát követő fej gondoskodik róla, hogy az arcbőr akár a borotválkozás után 24 órával is síma tapintású legyen. 

 • 6 penge a nagyobb arcfelületekhez és +1 penge a nehezen hozzáférhető helyekhez
 • 30 ° -os szögben mozgó fej
 • Integrált védelmi rendszer
 • 1 fej átlagosan 1 hónapig használható (Felhasználói tapasztalatok alapján.)
 • Made in Germany

A német laboratóriumokban kifejlesztett 6+1 pengés Emmi 0.0.7 borotva, az egymáshoz ideális távolságra elhelyezett pengéinek köszönhetően csökkenti a bőrre gyakorolt ​​nyomást, és lehetővé teszi különösen alapos és kényelmes borotválkozást.

A kényelmes használatról a borotvafej felső szélén található gélszerkezet gondoskodik, ez biztosítja, hogy a borotva még finomabban tudjon a bőr felületén siklani, így elkerülhetjük a "húzó és kaparó" érzést.

A borotvafej hátsó szélén elhelyezett +1 penge segítségével a nehéz elérhető területeket is meg tudjuk közelíteni.

Emmi 007 borotva

 

Emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe - alapkészlet

Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe - a fogtisztítás és szájhigiénia területén - az Emmi-dent legmodernebb, innovatív ultrahangos technológiája.

100% valódi ultrahang a tökéletes szájhigiéniáért és a ragyogóan fehér fogakért.

Fogorvosok  és tudósok évi legalább egyszeri professzionális fogtisztítást javasolnak, amit fogorvosi rendelőkben asszisztensek vagy dentálhigiénikusok végeznek el.

A már említett tisztítási eljárással szemben (makro-tisztítás – mechanikus mozgások, 20-30.000 rezgés percenként) az új mikro-tisztítás (max. 96.000.000 rezgés percenként) egy teljesen más, mozgás-, szinte érintés nélküli technológiára épít.  Hatalmas előnye, hogy a szájüregben olyan helyeket is tud tisztítani, ahol nincs makro-tisztítási folyamat, ahol a fogselyem vagy az interdentális fogkefe sem bizonyul hatékonynak.

Metallic-ultrahangos-fogkefe-jopatikus

 

Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál és az implantátumoknál is. Mechanikus nyomás nélkül hatékonyan és kitartóan tisztítja a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat.

 


Hatásmechanizmus

 

Az Emmi-dent ultrahangos készülékei a szájhigiénia és a fogápolás legújabb és leghatékonyabb módszerét (mikor-fogtisztítás) alkalmazzák, melyet német mérnökök fejlesztettek ki a legújabb tudományos felismerések alapján.

Ezek az ultrahangos készülékek nem úgy működnek, mint a hagyományos fogkefék (makro-fogtisztítás) – melyeknek a fogak mechanikus dörzsölése és a fogkrémben lévő dörzsanyagok segítségével kellene hatniuk - , hanem a modern ultrahang technológia tulajdonságait hasznosítják.

Az ultrahang-technikát már több évtizede hasznosítja az orvostudomány több területen és nagy sikerrel, pl. az agy-, szem-, magzati-, és gyomorvizsgálatoknál, stb.

A fogak ápolásához és tisztításához kifejlesztett ultrahang-készüléket használhatják idősek és fiatalok, akár szívritmus-szabályozó készülékkel bíró emberek is, mert senkire sem káros. Tudományosan igazolt, hogy az ultrahang 50 Wattig az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan. Az Emmi-dent készülék csak 0,2 Watt teljesítményű. Az ultrahang hullámok hatékonyságát és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok is megvizsgálták. Hosszú évek tapasztalati értékei – koronák, hidak, implantátumok esetén – nem mutatták a legkisebb negatív hatást sem.

Az ultrahang-hullámokat a sörtéken keresztül az ultrahang-fogkrémbe vezetik, ahol mikrobuborékok milliói képződnek, melyek mikroméretük / formájuk által behatolnak a legkisebb fogak közötti résekbe, a fog legapróbb repedéseibe, a fogínyen lévő tasakokba is. Ezek a mikrobuborékok (pl. implantátumoknál, vagy fogszabályzók esetén is) minden mechanikus nyomás, dörzsölés vagy egyéb igénybevétel nélkül hatolnak be és alaposan tisztítanak a legparányibb helyeken is.

A mikrobuborékok gyors összezsugorodása következtében a szennyeződéseket – mint a lepedék, ételmaradékok, baktériumok, stb. – alaposan eltávolítják.

Ezzel egyidejűleg az ultrahang-hullámok pozitívan hatnak a fogínyre, a szájpadlásra és a nyelvre is.

Az ultrahangos kezelés pozitív hatásainak alapja többek között a test saját energiáinak felszabadítása, a nyirokrendszer működésének támogatása, és a vérkeringés pozitív befolyásolása, mivel az ultrahang-hullámok a fogíny legmélyebb rétegéig hatolnak.

A fogtisztítás és a szájhigiénia megelőző és terápiás hatása főként azon a tényen alapul, hogy az ultrahang a baktériumokat és a kórokozókat nem csak a fogakon és a fogínyen, hanem a fogínyben is megsemmisíti.

 

Az Emmi-dent az eredeti német fejlesztésű és gyártású ultrahangos fogkefe, mely a méréseken is bizonyítja egyedülálló hatékonyságát.

 Az ultrahangos fogkefék főbb jellemzői:

 

 •  Eltávolítják a lepedéket és a plakkot.
  A 100% valódi ultrahang hatására a speciális ultrahangos fogkrémben keletkező mikrobuborékok, (melyek berobbannak, újraképződnek, újra berobbannak) gondoskodnak a fogak, a fogíny és a fogínytasakok alapos és hosszantartó tisztításáról.
   
 • Növelik a fogíny vérellátását, elősegítve ezzel a gyógyulási folyamatokat. Hatékonyak a fogínygyulladás és vérzés, a parodontózis (fogágybetegség) és a herpesz kezelésében.
   
 • Az ultrahang és az ultrahangos fogkrém mikrobuborékai rövid időn belül megszüntetik a fogak elszíneződését, így a fogfehérítés erős vegyszerek nélkül történik.
   
 • Az Emmi-dent fogkefék 12 órán keresztül friss leheletet biztosítanak.  Tartósan hatásosak a szájszag ellen.
   
 • Lágyan, dörzsölés mentesen tisztítanak. Így elkerülhető a fogzománc sérülése és a fogíny irritációja.
   
 • Megoldás érzékeny vagy visszahúzódott fogíny esetében, amelyeknél a súrolás fájdalmat okoz, ezért javasolt fogínysorvadás esetén is alkalmazni. 
   
 • A fogkefék által generált ultrahang 12mm mélységig képes behatolni a fogínybe, így ott is hatékonyan pusztítja el a baktériumokat - akárcsak  a fogak között, a fogínyen és mélyen a fogínytasakokban. 
        
 • Ideálisak érzékeny fogíny, implantátumok és fogszabályozók esetén.
     
 • Az Emmi-dent ultrahangos fogkefék használata során sok szokásos fogprobléma megszűnik! Hatékonyabbak, mint az elektromos fogkefék! 
   
 • Ideálisak gyermekek számára is, akik nem szeretik a fogaik súrolását.
   
 • Tökéletesek implantátumot, koronát, hidakat viselőknek.
   
 • A fogszabályzót viselők számára is előnyős használatuk, hiszen a kapcsok alatt megbújó baktériumokat is elpusztítják.

 

Napi használat:


A fogakat naponta kétszer kb. 3-6 percig ajánlott tisztítani.
 

 1. A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt.
   
 2. Kizárólag ultrahangos fogkrémet használjon (csak ezzel működik a mikrobuborékok millióinak képződése) kb. 2 borsószemnyi fogkérmet tegyen a sörtékre.
   
 3. A fogkrémet az ultrahangos fej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső és belső felületére.
   
 4. Azután a sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden helyezze a fogak belső, külső és felső (rágó) felületére, és tartsa mindenhol kb. 5-10 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek be egyszerre. 
  A készülék csak halk zümmögő hanggal működik, az ultrahangnak köszönhetően a sörték egyidejűleg fertőtlenítődnek is. 
  A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ. 
   
 5. A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a készüléket és a sörtéket röviden folyóvíz alá tartva öblítse le. Majd kapcsolja ki a készüléket és törölje szárazra. A sörtéket ne, mert az ultrahang automatikusan fertőtleníti.
   
 6. A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), akár az ultrahangos fejjel együtt is visszahelyezheti a töltőre. 24 órás töltés után – pl. egy utazás alatt – kb. 10 napig tudja használni a készüléket utántöltés nélkül.
   
 7. Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után ajánlatos az elhasznált fejet újra cserélni.

Az Emmi-dent Metallic fogkefe szett tartalma: 

 • 1 db Emmi-dent Metallic nyél
 • 1 db Emmi 100-240 A töltő
 • 1 db Emmi-dent ultrahangos cserélhető fej felnőtteknek
 • 1 tubus Emmi-dent Mild ultrahangos fogkrém - 75ml

A fogközök tisztításához - ahogyan eddig is - javasoljuk segédeszközök, mint fogselyem, fogköztisztító kefe és szájvíz használatát is.

Garancia
A termékre 24 hónapos garancia van, a vásárlás dátumától számítva. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: 007, borotva, emmi

Keresés