A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Emmi-dent S2 Platinum ultrahangos cserélhető fogkefefejek gyerekeknek és hölgyeknek (2x)

Ár:
5.320 Ft
Egységár: 2.660 Ft/db
Szállítási díj: 990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

Cserélhető ultrahangos fogkefefejek gyerekeknek, melyek az Emmi-dent Platinum modellhez használhatóak.

Kiszerelés: 2 db pótfej 

Leírás és Paraméterek

Emmi-dent S2 Platinum ultrahangos cserélhető fogkefefejek gyerekeknek és hölgyeknek (2x)


Ultrahangos cserélhető fejek gyerekeknek a 100% valódi ultrahanggal történő fogtisztításhoz.

Emmi-dent S2 Platinum - cserélhető fejek gyerekeknek az ultrahangos mikro-fogtisztításhoz, melyek az Emmi-dent Platinum modellhez használhatóak.


Az Emmi-dent S2 Platinum cserélhető fejek, melyeket speciálisan gyermekek számára fejlesztettek ki, kicsik és vékonyak és így jobban illenek a gyermekek szájába. 

Mivel a gyerekek nem feltétlenül szeretik dörzsölni fogaikat, az eredeti Emmi-dent ultrahang az ideális megoldás.

Mozgatás és nyomás nélkül, eredeti ultrahanggal tisztítja a fogakat. A gyerekek számára megterhelő súrolás teljesen kiesik.
Az eredeti ultrahang megbízhatóan védi meg gyermekei fogait a lepedéktől, fogkőtől és a szuvasodástól.

Az Emmi-dent S2 Platinum fogkefefejek gyerekeknek speciális és védett ultrahang-chipet tartalmaznak az eredeti Emmi-dent ultrahang generálásához.

 

Az Emmi-dent S2 Platinum ultrahangos fogkefefejbe integrálták a 4 csatlakozó tüskét, melyekkel a fejet az Emmi-dent Platinum nyélhez csatlakoztatjuk. Ez az újítás megakadályozza, hogy a fejet ferdén csatlakoztassuk a nyélhez és könnyen csatlakoztatható illetve levehető a fogkefefej.


A fogkefefejet legkésőbb 3 havi használat után ki kell cserélni. Ennyi idő elteltével gyengül a sörték azon képessége, hogy 100%-ban továbbítsák az ultrahangot, így nem garantált a fogtisztítás optimális eredménye.

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy az Emmi-dent S2 Platinum ultrahangos cserélhető fogkefefej kizárólag az Emmi-dental Platinum modellel történő fogtisztításhoz használható.

 

A csomagban 2 db fej található.

 

100% valódi ultrahang a tiszta és ragyogóan fehér fogakért.

 

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 04.
A gyerek miatt vettük ezt a fejet, de gondoltam én is kopróbálom, ha már kettő van a csomagban. Szerintem kicsit kicsi egy felnőtt nő szájába, persze az is lehet, hogy csak nekem van nagy szám. Minden esetre én maradok az M2 fejnél. Ezt leszámítva +++

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés