A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Emmi-dent ultrahangos fogmosás

Egy ultrahangos fogkefe nem pusztán a legmodernebb elektromos fogkefe! Emmi-dent ultrahangos szájhigiéniai termékeink között minden olyan eszközt megtalál, amire szüksége lehet a napjainkban egyre népszerűbb, ultrahangos száj- és fogápolási módszerek elsajátításához, kialakításához. A legjobb helyen jár, ha ultrahangos fogkefe, ultrahangos fogkrém, vagy az ezekhez szükséges kiegészítők beszerzését tervezi. Hogy ez akkor is csak egy elektromos fogkefe? Kattintson a részletekért, és győződjön meg a fogkefe és fogkefe közötti különbségekről!

Ez a forradalmi módszer messze túlmutat a hagyományos elektromos és szonikus fogkeféken és fogainak egyedülálló tisztítását teszi lehetővé. Egy Emmi-dent ultrahangos fogkefe lágyan, dörzsölésmentesen tisztít és már egyetlenegy használat után észrevehető az ultrahang hatása, hiszen a rendkívül síma fogfelületen, több órán keresztül sem tudnak a baktériumok újra megtapadni. Kiváló védelmet biztosít a fogak, a fogíny, a szájpadlás, az implantátumok, a koronák, a hidak és fogszabályzók számára is!

Ultrahangos fogkefe, elektromos fogkefe Ultrahangos fogkefe, elektromos fogkefe
Sokkal több, mint egy elektromos fogkefe! Nincs dörzsölés, nincs sikálás, de az ínygyulladás és a rossz lehelet is a múltté. A 96 millió percenkénti ultrahang-impulzus eredményeként fehérebb fogak, egészséges fogíny és friss lehelet várja Önt és szeretteit!
Ultrahangos fogkefefej, pótfej Ultrahangos fogkefefej, pótfej
Ultrahangos fogkeféihez cserélhető pótfejre is szüksége lesz. Akár felnőtt, akár gyermek, akár implantátumot vagy fogszabályzót viselő, itt mindenki megtalálja a fogkeféjéhez szükséges pótfejeket. Figyelem! A fogkefefejek megvásárlásakor vegye figyelembe, hogy Platinum vagy Metallic készüléket használ!
Ultrahangos fogkrém Ultrahangos fogkrém
Az ultrahangos fogápolás egyik leglényegesebb összetevői, a legapróbb fogközökbe és fogínytasakokba is bejutó mikrobuborékok. Ezeket a mikrobuborékokat az ultrahangos fogkefék csak az ultrahangos fogkrémekkel együtt tudják létrehozni. Válasszon fehérítő hatású, kalciummal dúsított, Fresh... fogkrémeink közül!
Emmi-dent kiegészítők fogápoláshoz Emmi-dent kiegészítők fogápoláshoz
A megfelelő szájhigiénia biztosításához, nem csak a fogaink épségét, de az erről gondoskodó ultrahangos fogkefét is meg kell védenünk egy esetleges sérüléstől. Ebben a kategóriában ehhez is talál megfelelő kiegészítőtt. És akkor a szeretnivaló Emmifantról még nem is beszéltünk...
Emmi-pet ultrahangos fogápolás állatoknak Emmi-pet ultrahangos fogápolás állatoknak
Legyen szó kutyánk vagy cicánk egészségéről, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy kis kedvenceink fogai is a legjobbat érdemlik. Az Emmi-pet ultrahangos fogkefe és fogkrém tökéletes választás ehhez.

Keresés