A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Emmi-Dent ultrahangos fogkefefej, pótfej

Ha Ön Emmi-dent ultrahangos fogkefét használ, akárcsak más elektromos fogkefe vagy szónikus fogkefe esetén, itt is szükség lesz pótfejre. (Az említett terméktípusok közötti hasonlóság nagyjából ki is merül ennyiben.) Fontos, hogy a fogkeféjének megfelelő pótfejet válassza, ezért vásárláskor vegye figyelembe ultrahangos fogkeféjének pontos típusát, illetve a fogkefefej leírásában található figyelmeztetésekt, útmutatókat!

Fogkefefej, cserélhető pótfej, ultrahangos fogkeféhez - jopatikus.hu

 

Az általunk forgalmazott Emmi-dent Metallic és Emmi-dent Platinum készülékek közötti legszembetűnőbb különbség, hogy míg a Metallic készülékekkel kompatibilis fogkefe fejek és a Professional 2.0 fogkefékkel kompatibilis fogkefe fejek 2 érintkező tüskével csatlakoznak a fogkeféhez (ezek az érintkező tüskék a nyélen találhatók), addig a Platinum fogkefékhez vásárolható fejek 4 érintkezővel teszik ugyanezt (és az érintkző tüskék a fejen/fejben vannak). Ha ezt az egyértelmű különbséget szem előtt tartja, biztos lehet benne, hogy nem téveszti el a típus választást. Természetesen mindkét típushoz kínálunk felnőtt és gyermek méretekhez igazított fogkefefejet, illetve a fogszabályzóval rendelkezők is megtalálhatják a speciálisan számukra kifejlesztett pótfejeket.

Fogkefefej, pótfej Metallic fogkeféhez Fogkefefej, pótfej Metallic fogkeféhez
Ultrahangos fogkeféihez cserélhető pótfejre is szüksége lesz. Akár felnőtt, akár gyermek, akár implantátumot vagy fogszabályzót viselő, itt mindenki megtalálja a fogkeféjéhez szükséges pótfejeket. Figyelem! Ebben a kategóriában a METALLIC készülékhez megfelelő pótfejeket találja!
Fogkefefej, pótfej Platinum fogkeféhez Fogkefefej, pótfej Platinum fogkeféhez
Ultrahangos fogkeféihez cserélhető pótfejre is szüksége lesz. Akár felnőtt, akár gyermek, akár implantátumot vagy fogszabályzót viselő, itt mindenki megtalálja a fogkeféjéhez szükséges pótfejeket. Figyelem! Ebben a kategóriában a PLATINUM készülékhez megfelelő pótfejeket találja!
Pótfej Professional 2.0 fogkeféhez Pótfej Professional 2.0 fogkeféhez
Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkeféihez cserélhető pótfejre is szüksége lesz. Akár felnőtt, akár gyermek, akár implantátumot vagy fogszabályzót viselő, itt garantáltan megtalálja a fogkeféjéhez szükséges pótfejeket. Figyelem! Ebben a kategóriában a Professional 2.0 készülékhez megfelelő pótfejeket találja!

Keresés