A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Emmi-Dent ultrahangos fogkefefej, pótfej

Ha Ön Emmi-dent ultrahangos fogkefét használ, akárcsak más elektromos fogkefe esetén, itt is szükség lesz pótfejre. (A két terméktípus közötti hasonlóság nagyjából ki is merül ennyiben.) Fontos, hogy a fogkeféjének megfelelő pótfej legyen a birtokában, így vásárláskor vegye figyelembe ultrahangos fogkeféjének pontos típusát, illetve a fogkefefej leírásában található figyelmeztetésekt, útmutatókat!

Fogkefefej, pótfej Metallic fogkeféhez Fogkefefej, pótfej Metallic fogkeféhez
Ultrahangos fogkeféihez cserélhető pótfejre is szüksége lesz. Akár felnőtt, akár gyermek, akár implantátumot vagy fogszabályzót viselő, itt mindenki megtalálja a fogkeféjéhez szükséges pótfejeket. Figyelem! Ebben a kategóriában a METALLIC készülékhez megfelelő pótfejeket találja!
Fogkefefej, pótfej Platinum fogkeféhez Fogkefefej, pótfej Platinum fogkeféhez
Ultrahangos fogkeféihez cserélhető pótfejre is szüksége lesz. Akár felnőtt, akár gyermek, akár implantátumot vagy fogszabályzót viselő, itt mindenki megtalálja a fogkeféjéhez szükséges pótfejeket. Figyelem! Ebben a kategóriában a PLATINUM készülékhez megfelelő pótfejeket találja!

Keresés