A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Emmi-Dent ultrahangos fogkefe

Az Emmi-dent ultrahangos fogkefék, a súrolásmentes és kímélő fogtisztítási trendet képviselik. Az ultrahangos fogkefe használatával Ön a hatékony megelőzés és kímélő fogfehérítés mellett dönt! Működésük során ezek a termékek teljesen dörzsölés mentesen távolítják el a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is. 

Az Emmi-dent fogkefék, a fogkefefejbe integrált, ultrahang-mikrochip segítségével generálnak ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja a speciális fogkrémbe. 

Ultrahangos fogkeféink 2 típusa érhető el jelenleg, különböző színekben és csomag összeállításokban. Metallic fogkeféink ezüst, arany, sötétkék és antracit színben, míg Platinum fogkeféink kék és carbon színekben rendelhetők. A két típus közötti különbségekről ide kattintva olvashat bővebben.

Rendezés:

Keresés