A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Emmi-skin Intense ultrahangos bőrápoló alapkészlet

Ár:
83.750 Ft
Egységár: 83.750 Ft/csomag
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Emmi-skin Intense - gyengéd, dörzsölés- és nyomásmentes alkalmazás a természetes szépségért vegyi anyagok vagy szike nélkül.
Minden bőrtípusra alkalmazható - mellékhatások nélkül. 

Két ultrahangos krémmel a csomagban. 

Kiszerelés: 1 készlet

Leírás és Paraméterek

Emmi-skin Intense

ultrahangos bőrápoló alapkészlet

 

Az új Emm-skin Intense bőrápoló készülékhez jelenleg nem rendelkezünk hivatalos magyar fordítással. Kérjük türelmüket.

 

 

Emmi-skin Gold

ultrahangos bőrápoló alapkészlet

 

A percenként 72 milliós rezgésszámú ultrahangot /tiszta levegőrezgés/ a fejbe épített ultrahangchip állítja elő, és párhuzamos nyalábként a sörték vezetik a bőr felületéhez.

Az ultrahang 12 mm mélyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe, és antibakteriális hatásával, a vérkeringés és nyirokkeringés javításával hozzájárul az Emmi-skin Golddal történő kezelés megelőző és regeneráló hatásához.


Az Emmi-skin Golddal történő bőrápolás eredménye már az első alkalmazás után látható.

 

Az Emmi-skin Golddal történő kezelés hatásai:

 • hatékony Anti-Aging csomag, nincs káros mellékhatása
 • javítja a bőr vérkeringését, serkenti az anyagcserét
 • csökkenti a ráncképződést, lágyítja a ráncokat
 • nem csak a bőrt, a pórusokat is tisztítja
 • az otthoni bőrápolás kiváló eszköze
 • férfiak és nők egyaránt használhatják

 

Az Emmi-skin Gold alapkészlet tartalma:

- 1 Emmi-skin Gold HT nyél
- 1 Emmi-skin 100-240V töltő 
- 2 ultrahangos fej - nagy 
- 1 Emmi-skin H - hyaluronkrém - 30ml 
- 1 Emmi-skin C - kollagénkrém - 30ml 
- 2 db applikátor az ultrahangos krémekhez


 

 Hogyan végezzük a kezelést?
 

 

Emmi-skin - a szép és egészséges bőrért.


Évek óta tartó innovatív kutatások eredménye egyesül egy készülékben. Az Emmi-skinnel Ön egy kompakt szépségrendszert és gyógyászati kezelést (SPA-rendszert) kap, melyet egyszerűen és mindenhol használhat. 

A bőr és a szövetek szerkezetének javulását nagyon rövid időn belül észlelheti. Már akár heti két kezeléssel is látványos eredmény érhető el a speciális ultrahang és az ehhez kifejlesztett kollagénkrém együttes hatásának következtében.

A kíméletes, teljességgel ártalmatlan levegőrezgések az Emmi-skin sörtéin keresztül 1,2 cm mélyre hatolnak a bőrbe és a szövetekbe, azaz a legalsó rétegekbe is. Az ultrahang segítségével gazdag, ultrahangos kollagénkrém kerül a bőrbe, azonnali kellemes érzést keltve. 

Kísérletek bizonyították, hogy az első ráncok már heti két kezeléstől elhalványultak
A kifejezetten lágy, szöveteket lazító és kellemes mikromasszázs nyugodtan alkalmazható nagyon érzékeny bőr esetében is, mivel a sörték csak egészen lágyan, dörzsölés nélkül érnek a kezelendő bőrfelülethez. Többre nincs szükség az ultrahang speciális hatásának eléréséhez, amely nagyon kellemes érzés. 
 

Az Emmi-skin ultrahangos készülék max. 72 milliós percenkénti rezgésszámmal dolgozik és hatásai többek között:

 • ph-érték javulása
 • anyagcsere folyamatok serkentése és normalizálása
 • kollagénszintézis serkentése
 • vérkeringés erősítése


Már az első használat után kitisztulnak a pórusok
, a bőr sokkal nagyobb felületen keresztül tud lélegezni. Rövid időn belül a pórusok lentről felfelé nőnek és így lágy, sima bőrfelület alakul ki. A száraz, pikkelyes bőr dörzsölés nélkül eltávolítható.

Eltűnnek vagy halványodnak a ráncok. Az ultrahang a legalsó bőrrétegbe is behatol és elpusztítja a baktériumokat. Az anyagcsere folyamatok serkentése és normalizálása, a bőr vérkeringésének serkentése egészséges, természetes bőrt, bőrszínt eredményez.

A szem alatti karikák és könnyzacskók erőteljesen elhalványodnak vagy teljesen el is tűnnek (korfüggő). Kisimulnak a szemhéjak. A jobb vérkeringés miatt teltebbek és szebbek lesznek az ajkak.

 

Szép, feszes és egészséges arcbőr az Emmi-skin utlrahangos Anti-aging kezeléssel otthon. 

 

FONTOS:

Az ultrahangos bőrápolás az Emmi-skin-nel dörzsölés- és nyomásmentes. Ezért nem veszi igénybe a bőrt, még a legérzékenyebb helyeken sem.

3-lépcsős megoldás a bőr érezhetően jobb megjelenéséért.
A speciálisan bőrre igazított ultrahang javítja a vérkeringést a mikromasszázs-hatásnak köszönhetően, tisztítja a pórusokat és gondoskodik a hatóanyagok optimális felvételéről a legmélyebb bőrrétegekben is. 

Az Emmi-skinnél harmóniában van a három legfontosabb faktor - a frekvencia, a teljesítmény és az átvivő felület. A kockázatmentes és hatékony alkalmazás kulcsa a rendkívül alacsony és fókuszált 0,2W ultrahang-teljesítmény maximális hatékonysággal, akár 72 milliós levegőrezgéssel percenként. 

Az Emmi-skin az egyetlen készülék, amely homogén, fókuszált ultrahangot alkalmaz. Az ultrahang-generátor pozicionálásával 100%-os hatékonyságú a bőrön, a bőrben és a szövetekben.

Az ultrahangfrekvencia egyrészt a bőrápolásra optimalizált (az egészséges és gyönyörű bőr elérése érdekében), másrészt a bőr- és szövetgyógyításra.


 

Eddigi felhasználói tapasztalatok az Emmi-skinnel:

 • Minden bőrtípusra mellékhatások nélkül alkalmazható
 • Mozgatás és dörzsölés nélkül használható, ideális akár a nagyon érzékeny bőrre is
 • Valóban nemcsak a bőrt, a pórusokat is tisztítja
 • A pórusok tisztítása miatt már az első használat után jelentősen megnő a lélegző bőrfelület, nagyon jó érzés
 • A tisztítás következtében a pórusok alulról felfelé nőnek, ami tiszta és sima bőrfelületet eredményez
 • A száraz, pikkelyes bőr gyengéd, dörzsölés nélküli eltávolítása már az első használat után „feszesítő maszk” használata nélkül
 • Nemcsak a bőrön hat, hanem az alatta lévő szövetekben is (gyulladások)
 • Halványítja a pigmentfoltokat az arcon és a kézen!
 • Javítja a bőr vérkeringését – nincs többé fakó, egészségtelen bőr
 • Alkalmas a felső és alsó szemhéjra – segít a szem alatti karikákon
 • Természetes módon feszesíti a nyakat és dekoltázst
 • Halványítja a felső ajkak ráncait
 • Az ajkak vérkeringését serkenti, így azok újra teltebbek ás szebbek lesznek – botox nélkül!
 • Serkenti a sejtosztódást és a kollagénrostok képződését
 • Kollagénkrémmel javítja a vérkeringést az orcákon és homlokon, állon és nyakon
 • A napégés gyorsabban gyógyul kollagénkrémmel és az Emmi-skin-nel!
 • Segít a milium (árpa) ellen
 • Gyorsan hat mitesszerek és pattanások esetén
 • Gyorsan hat izomfeszülés ellen
 • Hatékonyan és gyorsan segít mandulagyulladásnál és megfázásnál
 • Megszünteti a bőrkeményedést
 • Gyorsítja és sokáig fenntartja a fájdalomcsillapítók hatását
 • 2-3 kezeléssel visszahúzódik a herpesz vagy a kezdeti stádiumban kezelve akár meg sem jelenikA KEZELÉSHEZ HÁROM KÜLÖNBÖZŐ ULTRAHANGOS KRÉMET FEJLESZTETTEK KI.

 

A bőr nagyon érzékenyen reagál mind a külső, mind a belső stresszingerekre. Erős hatása van a külső környezeti tényezőknek, mint az UV-fény, az időjárás, a száraz szobai klíma vagy a mechanikus igénybevétel. A pszichés stressz különösen negatívan hat a bőrre belülről. Az eredmény kellemetlen égő, szorító érzés, bizsergés vagy viszketés az arcbőrön. A látható kihatása többnyire bőrpír, duzzanat vagy különösen mély ráncképződés.

Erre megoldás az  ultrahangos-szilíciumkrém - Emmi-Skin S , amely az eddig ismeretlen szilícium- és arany-platina- részecskékkel különösen tartós hatást ér el. 

40 év felett a bőr általában csökkenő rugalmasságot, száraz bőrrészeket, finom vonalakat és ráncokat mutat - az öregedő bőr látható jeleit. A kevésbé feszes bőr oka többek között a kollagén csökkenő termelése, továbbá a bőrsejtek csökkenő regenerációs képessége. A legtöbb nőnél a keletkező száraz bőrrészek kellemetlen feszülő érzést okoznak a bőrön.
Ilyen eseteknél az ultrahangos-kollagénkrém - Emmi-skin C és az ultrahangos-hyaluronkrém - Emmi-skin H gyors és tartós hatást ér el.
kollagén támogatja a kollagénháztartás szabályozását és a bőr természetes megújuló képességét. A hyaluron meggátolja a száraz bőrrészek képződését és a kellemetlen feszülő érzést.

Mindkét ultrahangos krém egyidejűleg is alkalmazható. Először vékony rétegben vigyük fel az ultrahangos Emmi-skin C krémet, hagyjuk beszívódni körülbelül két percig , majd vékonyan vigyük fel a kollagénkrémre az ultrahangos Emmi-Skin H hyaluronkrémet. Végül kezeljük a bekrémezett bőrfelületet körülbelül 10-15 másodpercig az Emmi-skin Gold készülékkel.

 


A CSOMAG AZ EMMI-SKIN H ÉS AZ EMMI-SKIN C ULTRAHANGOS KRÉMEKET TARTALMAZZA

 

Emmi-skin H - hyaluronkrém és Emmi-skin C – kollagénkrém 

Az ultrahang egy átvivő közegen keresztül működik. Ezt a használathoz igazítják és tökéletesen kell illeszkednie. Az ultrahang továbbítja a krémzselék gazdag hatóanyagait, mint a hyaluront, szilíciumot vagy kollagént közvetlenül a bőr rétegeibe. Az eredmény érezhetően szebb bőr. Ezt a hatást ultrahang nélkül nem lehet elérni.

Használja a magas minőségű Emmi-beauty krémzseléket  bőre állapotának javítása érdekében, hiszen az  Emmi-skin ultrahangos krémek: 

• sokoldalúan használhatóak
• minden bőrtípusra alkalmazhatóak
• innovatív és nagyon hatékony összetevőket tartalmaznak
• garantáltan a legmagasabb minőséget képviselik


 

Emmi-skin H - ultrahangos hyaluronkrém (30ml)


Mi a hialuronsav szerepe?

 A hyaluronsav nagy molekulájú poliszacharid, kimagasló a vízmegkötő képessége, saját tömegének több mint ezerszeresét képes megkötni. Így biztosítja a bőr és a kötőszövetek víztartalmát, ezáltal rugalmasságát, hidratál, segíti a tápanyagok szállítását a sejtekhez, illetve a salakanyagok elszállítását.

Az életkor előrehaladtával a kötőszöveti sejtekben a hialuronsav termelése fokozatosan csökken, ezért a bőr és a bőr alatti kötőszövetek vízmegkötő képessége és rugalmassága csökken. Ezzel együtt romlik a bőr anyagcseréje. Megjelennek a ráncok, megereszkedik a bőr.

Igen csekély mennyiségű hyaluronsav pótlása is mintegy „emlékeztetőként” hat, és serkenti a szervezet saját hyaluronsav termelését.

 

Az Emmi-skin H - A legmagasabb igényeket is kielégíti a ragyogó megjelenésért!
Szállítás 30 ml-es attraktív tégelyben krémfelvivő spatulával együtt.

 • Nagy hatékonyságú hyaluronsavak a valódi Emmi-skin ultrahang segítségével bejutnak a legalsó bőrrétegekbe és biztosítják a bőr egyenletes folyadékháztartását. Bőre jelentősen ápoltabb hatást kelt és megelőzhető a ráncok képződése.
 • A mikronizált arany és platinapor megköti a szabad gyököket és segíthet leépíteni a stressz okozta feszültségeket a bőrön.
 • A panthenol (B-vitamin pantoténsav előfutára) segítségével megköthető a nedvesség a bőrben és stimulálható a bőr sejtjeinek megújulása.
 • A tápláló glicerin vegyületekkel az Emmi-skin H széles antimikrobiális spektrumot alkot.
 • A lipidkomponensek segítségével a bőr észrevehetően simább és puhább lesz.
 • Minden bőrtípusra, magas ápolási faktorral.

 


Emmi-skin C - ultrahangos kollagénkrém (30ml) 


Az Emmi-skin C - A legmagasabb igényeket is kielégíti a ragyogó megjelenésért!

Szállítás különleges 30 ml tégelyben krémfelvivő spatulával együtt.

 • Pórusmélységben tisztít és normalizálja a bőr kollagénháztartását.
 • A tiszta pórusok alulról felfelé fejlődnek, így eredményeznek egészséges, ragyogó bőrt.
 • Az ultrahangos kollagénkrém eljut a legalsó bőrrétegbe is, ahonnan ellátja a felső bőrrétegeket.
 • Az Emmi-skin C - ultrahangos kollagénkrém a bőr idő előtti öregedése ellen hat és kiegyenlíti a bőr korral csökkenő kollagénháztartását.
 • Az ultrahang antibakteriális hatása miatt az Emmi-skin C gyógyító és megújító hatással is rendelkezik.

 

Az Emmi-skin C és Emmi-skin H - ultrahangos hyaluronkrém kombinációja különösen alkalmas a tisztátalan, zsíros bőr vagy gyulladások kezelésére a bőrön vagy a bőrben.

Emmi-skin ultrahangos krémek fejlesztése és gyártása állatkísérletek nélkül történik.
Mindegyik ultrahangos krémet helyszíni teszteken próbálták ki.
Alkalmazásuk során mellékhatás nem jelentkezett.

 

 

Használatba vétel előtt
 

Az Emmi-Skin HT talpban lévő akkumulátort az első használat előtt 24 órán át tölteni kell az alapcsomagban lévő töltőn keresztül. Töltés alatt a HT talpon lévő jelzőlámpa pirosan világít. 24 óra eltelte után (a lámpa továbbra is piros) a készülék üzemképes, használatba vehető. A készüléket bekapcsolva a lámpa zölden világít, üzemképes. Az újratöltésre a használat időtartamától függő gyakorisággal van szükség.

 

Erre figyeljünk az Emmi-skin Gold használata során

 • Fontos figyelni, hogy mindig csak akkora felületet kenjünk be ultrahangos krémmel, amekkorát kb. 2 percen belül kezelünk is. Ez 10 másodperces kezelési időnél a sörtefelület (kis vagy nagy fej) 12-szerese, 30 másodperces kezelési időnél 4-szeres sörtefelületet jelent.
   
 • A kezelés során nem kell és nem szabad a sörtéket mozgatni, vagy rányomni, különben azok meghajolnak, az ultrahang bizonyos szögben éri el a bőrt, visszaverődik és nem vagy csak részben tud hatni. Mozgatás nélkül és lazán tartsuk a bőrhöz.
   
 • Akut gyulladások esetén a kezelés hosszabb időtartamú is lehet, pl.10-15 perc, és naponta  többször is végezhető. Az alkalmazott ultrahang veszélytelen és a használatára nincs időbeli korlát.
   
 • A szemkarikák/puffadtság kezelését mindig kívülről befelé (az orr irányába) végezzük.
   
 • A kezelőfejek cseréje: Az ultrahang kb. 15 órás használat (900 perc) után elkezdi gyengíteni a sörtéket, – a gyengébb sörtéken keresztül pedig rosszabb lesz az ultrahang átvitele – a cserélhető fejeket minden esetben 15 óra elteltével újakra kell cserélni.A kezelés menete

 1. Tisztítsa meg a kezelendő bőrfelületet.
   
 2. Válassza ki a megfelelő ultrahangos krémet.
   
 3. Vigye fel vékony rétegben, enyhe masszírozással a kezelendő felületre a krémet.
   
 4. Kapcsolja be a készüléket. A fej sörtéit folyó víz alatt nedvesítse meg.
   
 5. A sörtéket tartsa a kezelendő felülethez (mozgatás és nyomás nélkül).
   
 6. A kívánt kezelési idő elteltével pl. 10-20 másodperc, tovább lehet menni a következő felületre. A bőrfelületek kezelése között célszerű megnedvesíteni a sörtéket. A kezelés befejezése után (kb. 2 perc) a kezelt felületet lágy nedves anyaggal törölje le.
   
 7. Ismételje az 1.-6. lépéseket valamennyi kezelendő felületen.
   
 8. Végül rövid ideig öblítsük lea sörtéket és a nyelet folyó víz alatt. Kapcsoljuk ki a készüléket.

 


Két ultrahangos krém egyidejű alkalmazása:

Az egyik ultrahangos krémet (pl. kollagénkrém) vékonyan felvisszük és kb 2 percig hagyjuk beszívódni.
Ezután felvisszük rá a második ultrahangos krémet ( pl. hyaluronkrém) és elvégezzük az Emm-skin Golddal a kezelést.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés