A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Fogyókóra blog - diétáról, fogyókúráról, kicsit másképp

Fogyókúrával, zsírégetéssel és diétával kapcsolatos írásaink. Bejegyzéseinkben valóban működő, hatékony fogyókúra módszerekről, kétes eredményekkel kecsegtető divathóbortokról, de akár diéta történelemről is olvashat.
Hatékony fogyás csak hatékony fogyókúra eredménye lehet

Hiú ábránd azt képzelni, hogy ha csupán a cukros „kucu kólát” zéróra cseréljük, és a chipses zacskó helyett burgonyaszirmot szorongatunk, már mindent megtettünk, és csak a hihetetlenül rossz genetikánk miatt nem tudunk hatékony diétát folytatni.

Hogy fogyjak le? Sőt, hogy fogyjak le gyorsan?

Ez egy általános, és hihetetlenül gyakori kérdés a túlsúllyal küzdő páciensek esetében. Utóbbi esetben a válasz nem annyira egyértelmű, hiszen a gyorsan egy relatív fogalom, valakinek az egy hónap sem sok, míg másnak a két hét sem elfogadható.

A fokozat turbó, de a diéta csak döcög?

„Egész nap koplalok, de a kilók csak nem mennek lefelé.” Ha Önnel is megesett, hogy így érezte magát fogyókúra közben, szinte biztosan nem a megfelelő zsírégető módszert választotta. Esetleg az eljárás jó, de a végrehajtás nem az igaz?

Diétás étrend vs fogyókúrás tabletta

Amikor gondolatban eljutunk a „Hogy fogyjak le?” kérdéskörhöz, alighanem jó úton járunk, és csak lépések választanak el bennünket a nagy döntéstől: a helyes fogyókúra módszer megválasztásától. A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Ember legyen a talpán, aki elsőre megmondja, melyik a legjobb fogyókúra…

Hogyan válasszunk fehérje port?

A magas fehérjetartalmú készítmények piacán szinte hetente jelennek meg kisebb nagyobb gyártók újabb és újabb termékekkel. Ez persze azt is magával hozhatja, hogy egy jól bejáratott márkanév mögött, akár egy gyengébb minőségű termék debütál, míg egy kevésbé ismert forgalmazó igazán ütős összeállítással lép színre.

Keresés