A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

BLOG - Patikus

FOGYÓKÚRÁRÓL, DIÉTÁRÓL, FOGÁPOLÁSRÓL... KICSIT MÁSKÉPP

Fogyókúrával, diétával, zsírégetéssel... és a témához valamilyen formában kapcsolódó tényekkel, érdekességekkel, divat hóbortokkal foglalkozunk itt. Illetve a kimondottan otthoni használatra kifejlesztett ultrahangos készülékek, mint például az ultrahangos fogkefék és ultrahangos arctisztító készülékek, valamint ezek kiegészítői kerülnek górcső alá. Igyekszünk a fent említett témaköröket részletesen, talán kicsit lazábban, de megfelelő alapossággal és tényszerűen vizsgálni. Bejegyzéseinkben többek között olyan termékekről, érdekességekről is olvashat, melyek megkönnyíthetik az ideális - de mindenképpen egészségesebb - külső és belső elérését, már ami az optimális testsúlyt, a fogyókúrával leadott kilókat vagy az ápolt és fehér fogakat illeti. Az olvasgatáshoz kellemes időtöltést, míg a kiválasztott diéta programhoz sok sikert kívánunk!

Diéta vagy sport? Mitől fogyunk eredményesebben?

Ha a fölösleges kilók leadása kerül szóba, gyakran ütköznek a vélemények. Egyesek szerint a rendszeres és fokozott testmozgás, míg mások szerint a jól megválasztott diéta program segíthet.

Zsírégető ételek – a természet ajándékai

Ha azt mondjuk, hogy a strandforma eléréséhez zsírégető – de minimum diétás – étrend és életmódváltás szükséges, az sokaknak a kora reggeli félmaratont és a minden mentes étkezést juttatja az eszébe.

Szónikus vagy ultrahangos?  - Amit az elektromos fogkefékről tudni érdemes

A megkérdezett dentálhigiéniai szakemberek többsége, a kézi működtetésű (manuális fogkefék) helyett, egyértelműen az elektromos készülékeket ajánlja. Ennek olyan egyszerű okai vannak, mint például az elektromos fogkefékkel elérhető, alaposabb, kíméletesebb és pontosabb tisztítás. Ugyanakkor azt sem árt tudni, hogy az elektromos fogkefék között is rengeteg különbség lehet. 

A gyors fogyás lehetséges mellékhatásai

A nyári hónapok közeledtével, egyre többen fogadjuk meg: Lefogyunk, amilyen gyorsan csak lehet! Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy a túl gyors fogyás nem csak esztétikai, de egészségügyi oldalról is veszélyes - de minimum káros - lehet.

Norbi update helyett, Norbi űrhajós diéta?

Az ország „fogyókúrás guruja” Schobert Norbi kitálalt. Ezúttal viszont nem egy új update étel került terítékre, hanem a „nagy titkot”, amit nem kisebb szervezet, mint a NASA (Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal - USA) osztott meg vele, még a ’80-as években.

Keresés