A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

BLOG - Patikus

Fogyókúrával, diétával, zsírégetéssel valamint az ultrahangos fogápolással és szájhigiéniával kapcsolatos írásainkat találja meg itt. Igyekszünk a fent említett témaköröket részletesen, talán kicsit lazábban, de megfelelő alapossággal és tényszerűen vizsgálni. Bejegyzéseinkben többek között olyan termékekről, érdekességekről is olvashat, melyek megkönnyíthetik az ideális - de mindenképpen egészségesebb - külső és belső elérését, már ami az optimális testsúlyt, a fogyókúrával leadott kilókat vagy az ápolt és fehér fogakat illeti. Az olvasgatáshoz kellemes időtöltést, míg a kiválasztott diéta programhoz sok sikert kívánunk!

Kókusz diéta, avagy működik-e a legújabb fogyókúra hóbort?

Robinson Crusoe aligha szedett magára plusz kilókat, miközben a létfenntartásért küzdött, és nem csak a fejét törte a túlélés fortélyain, de néha napján egy-egy kókuszdiót is… És mi a helyzet velünk, full-komfortban és kényelemben lubickoló átlagemberekkel? Rajtunk segíthet a kókusz diéta?

Az Év Webshopja 2018 - Díjátadó

Péntek este lezajlott a 2018-as Az Év Webshopja díjátadó gálája, a budapesti Symbol-ban. És láss csodát, a második helyezettnek járó trófea, a mi asztalunknál landolt. DE!!!

Az éjszakai nassolás - nem csak diéta alatt - meggondolandó

Miért verte meg a rendőr a feleségét? Mert az a céda folyton égve hagyja a hűtőben a lámpát. Igen, ez egy szakállas poén. Az viszont nem vicc, hogy az éjszakai „hűtőre járás” menyire megnehezítheti diétánkat, fogyókúránkat.

Tuti tippek szájszag ellen

A rossz lehelet garantáltan hazavágja a legjobban megszervezett randit, vagy üzleti találkozót is. Íme néhány tipp a szájszag gyors megszüntetésére. 

 

Az Év Webshopja 2018

Nem, sajnos ez még (?) nem a nagy bejelentés ideje. Egyelőre nem tudjuk, hogy ki nyeri az idei versenyt. Azt viszont igen, hogy a független szakmai zsűri döntése alapján, a jopatikus.hu bekerült a 25 legjobb hazai webáruház közé! Jippiájé! Az örömünk már most is óriási, és talán a hamarosan lezajló ünnepéjes eredményhirdetésen ez még fokozódhat is. Nagyon szorítunk!

Porban az igazság – Fehérje, amitől hol fogyni, hol nőni szeretnénk

A hagyományos magyar konyha ízein nevelkedett szüleim anno értetlenül nézték, ahogy a shaker-be kanalazott, íztelen és túrós-habos állagura rázott tejsavó fehérjét az arcomba töltöttem. „Minek iszod azt a púdert? Főzök én neked olyat, a lábost is kinyalogatod utána!”

Diéta segítő tippek – Mit tehetünk a hatékony fogyókúráért?

Vége a strandszezonnak, van olyan, akinek összejött idén a top forma, másnak már majdnem meg volt, megint más pedig el sem jutott az elhatározástól a megvalósításig. Egy biztos, a meleg időben elviselhető nyárias öltözet jövőre sem lesz kíméletesebb, újra megmutatja a kendőzetlen valóságot. És mint tudjuk, a nyári forma télen készül…

Fogmosás, de hányszor? – Szükséges-e a napi kétszeri fogtisztítás?

Egyre többször hallunk olyan felvetéseket, miszerint a tej- és maradó fogak állapotának romlása, a fogkő vagy fogszuvasodás kialakulása elsősorban genetikai hajlamtól, nem pedig a fogápolás gyakoriságától függ. 

Fogazzunk kicsit! – Amit a száj- és fogápolásról tudni érdemes I.

Szemet szemért, fogat fogért? A Hammurapi törvénykönyvéből útjára induló kifejezést még olyan emberek használták először, akiknek vélhetően fogalmuk nem volt, fogai(n)k megőrzésének fontosságáról. Pedig az ép fogazat és az azzal történő megfelelő harapás/rágás az egészséges táplálkozás első és alapvető pillére. Az esztétikai és higiéniai szempontokról nem is beszélve.

Conor McGregor függősége gyógymódra talált

Az ír származású MMA harcos, Conor McGregor komoly függőségtől szenved. Nem, nem drogok vagy alkohol jelenti a problémát. Az UFC pehely- és könnyűsúlyú bajnoka, saját bevallása szerint cukorfüggőségtől szenved.

Keresés