A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

BLOG - Patikus

Fogyókúrával, diétával, zsírégetéssel valamint az ultrahangos fogápolással és szájhigiéniával kapcsolatos írásainkat találja meg itt. Igyekszünk a fent említett témaköröket részletesen, talán kicsit lazábban, de megfelelő alapossággal és tényszerűen vizsgálni. Bejegyzéseinkben többek között olyan termékekről, érdekességekről is olvashat, melyek megkönnyíthetik az ideális - de mindenképpen egészségesebb - külső és belső elérését, már ami az optimális testsúlyt, a fogyókúrával leadott kilókat vagy az ápolt és fehér fogakat illeti. Az olvasgatáshoz kellemes időtöltést, míg a kiválasztott diéta programhoz sok sikert kívánunk!

Ultrahangos bőrápolás - Ez tudomány, nem varázslat

A bőrápolás területén is egyre több készüléket dobnak piacra, amelyek egyre jobb és jobb eredményeket ígérnek. Mindenesetre feltűnőek a magas árak, amiket ezekért a készülékekért kérnek. Hogyan döntheti el az ember, hogy a megígért hatások csupán üres ígéretek vagy tényleges hatásokról beszélhetünk? Ehhez érdemes az ultrahang alaptulajdonságaival megismerkedni anélkül, hogy nagyon belemennénk a tudományos / fizikai részletekbe.  

Fogyókúra & diéta 2019-ben

Brit kutatók szerint minden harmadik ember tesz fogyókúrával vagy életmódváltással kapcsolatos újévi fogadalmat. Hogy valóban így van-e, azt igazolni vagy cáfolni sem tudjuk. Az viszont biztos, hogy ha Ön is tett diétára vagy fogyókúrára vonatkozó ígéreteket, elsősorban kitartásra és alapos körültekintésre lesz szüksége...

Kókusz diéta, avagy működik-e a legújabb fogyókúra hóbort?

Robinson Crusoe aligha szedett magára plusz kilókat, miközben a létfenntartásért küzdött, és nem csak a fejét törte a túlélés fortélyain, de néha napján egy-egy kókuszdiót is… És mi a helyzet velünk, full-komfortban és kényelemben lubickoló átlagemberekkel? Rajtunk segíthet a kókusz diéta?

Porban az igazság – Fehérje, amitől hol fogyni, hol nőni szeretnénk

A hagyományos magyar konyha ízein nevelkedett szüleim anno értetlenül nézték, ahogy a shaker-be kanalazott, íztelen és túrós-habos állagura rázott tejsavó fehérjét az arcomba töltöttem. „Minek iszod azt a púdert? Főzök én neked olyat, a lábost is kinyalogatod utána!”

Metallic vs Platinum – különbségek és egyezések ultrahangos fogkeféink között

A „hagyományos” elektromos fogkefék, és az általunk is forgalmazott Emmi-dent ultrahangos fogkefék közötti különbségek sora igen terjedelmes. Ezekkel itt nem is foglalkoznánk részletesebben, talán csak a legfontosabbat emelnénk ki, ez pedig a termékek közötti teljesítmény különbség. 

Karácsonyi ötletelés - Ha nem csak a Mikulásnak van tele a puttonya

Hol volt, hol nem volt, az ünnepi készülődésen innen, és a Black Friday-en túl, élt egyszer egy jóravaló ember. Karácsonyi meglepetéseket keresgélt szerettei számára, de sem igazán jó ötlete, sem kedve nem volt az ünnepek előtti tolongásban való részvételre…

Az Év Webshopja 2018 - Díjátadó

Péntek este lezajlott a 2018-as Az Év Webshopja díjátadó gálája, a budapesti Symbol-ban. És láss csodát, a második helyezettnek járó trófea, a mi asztalunknál landolt. DE!!!

Az éjszakai nassolás - nem csak diéta alatt - meggondolandó

Miért verte meg a rendőr a feleségét? Mert az a céda folyton égve hagyja a hűtőben a lámpát. Igen, ez egy szakállas poén. Az viszont nem vicc, hogy az éjszakai „hűtőre járás” menyire megnehezítheti diétánkat, fogyókúránkat.

Tuti tippek szájszag ellen

A rossz lehelet garantáltan hazavágja a legjobban megszervezett randit, vagy üzleti találkozót is. Íme néhány tipp a szájszag gyors megszüntetésére. 

 

Az Év Webshopja 2018

Nem, sajnos ez még (?) nem a nagy bejelentés ideje. Egyelőre nem tudjuk, hogy ki nyeri az idei versenyt. Azt viszont igen, hogy a független szakmai zsűri döntése alapján, a jopatikus.hu bekerült a 25 legjobb hazai webáruház közé! Jippiájé! Az örömünk már most is óriási, és talán a hamarosan lezajló ünnepéjes eredményhirdetésen ez még fokozódhat is. Nagyon szorítunk!

Keresés