A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Premium Diet Regular - Zsírégetés fázisban

A Premium Diet Regular termékek a Premium diéta program zsírégető és jó közérzet fázisaiban fogyasztott táplálékkiegészítők. A programban résztvevő szervezet, tápanyag- és protein ellátását biztosítják, ami a hatékony diéta program elengedhetetlen feltétele. Fogyasztásuk zsírszegény tejtermékekkel - tejjel, joghurttal, vagy sovány túróval - elkeverve történik. Premium Diet Regular fogyókúrás termékeink többféle ízben, pl csoki, vanília, cappuccino, kókusz, őszibarack... kaphatók, illetve választékunkban "Regular +" termékeket is talál, mint pl a Premium Diet Regular +Relax (a fogyókúra alatti nyugodtabb alvásért) Premium Diet Regular +40 (a 40 év fölöttiek még eredményesebb diétájához) vagy akár a Premium Diet Regular +Hepa (a májdiéta során használt Hepashake  tápszer bizonyos összetevőivel )

Érdemes "induló csomag" , "folytatás csomag" és "1+1 doboz" ajánlatainkat választania, hiszen 20 000 Ft fölött a szállítás ingyenes!

Rendezés:

Keresés