A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Emmi-Skin ultrahangos bőrápolás

Az Emmi-skin bőrápolási termékek hölgyek és urak életében egyaránt a mindennapok részei lehetnek. Az ultrahangos  kollagén- és szilicium krémek, illetve a hatékony alkalmazásukhoz szüksléges Emmi-skin Intense ultrahangos készülék elsősorban (de nem kizárólag) a hölgyek körében népszerűek, míg az Emmi 0.0.7 - 7 pengés borotva összeállításaink az urak kényelmes borotválkozását szolgálhatják.

Az Emmi-Skin ultrahangos bőrápoló készülék első használata után tapasztalni fogja, hogy kitisztulnak a pórusai, a bőr sokkal nagyobb felületen keresztül tud lélegezni. Rövid időn belül puha tapintású, sima bőrfelület alakul ki. A száraz, pikkelyes bőr dörzsölés nélkül eltávolítható.  Eltűnnek vagy halványodnak a ráncok. Az ultrahang a legalsó bőrrétegbe is behatol és elpusztítja a baktériumokat. Az anyagcsere folyamatok serkentése és normalizálása, a bőr vérkeringésének serkentése egészséges, természetes bőrt, bőrszínt eredményez. A szem alatti karikák és könnyzacskók erőteljesen elhalványodnak vagy teljesen el is tűnnek (korfüggő). Kisimulnak a szemhéjak. A jobb vérkeringés miatt teltebbek és szebbek lesznek az ajkak.

Emmi 0.0.7. - Bőrápolás férfiaknak Emmi 0.0.7. - Bőrápolás férfiaknak
Az Emmi 0.0.7 - 7 pengés borotva a - véleményünk szerint - jelenleg elérhető legjobb ilyen termék. A hét penge és az arc vonalát követő fej gondoskodik róla, hogy az arcbőr akár a borotválkozás után 24 órával is síma tapintású legyen.
Emmi-skin Intense ultrahangos bőrápoló Emmi-skin Intense ultrahangos bőrápoló
Bőrünket számtalan külső és belső tényező károsíthatja. UV sugárzás, hideg és szennyezett levegő, stressz és sok más környezeti hatás „gondoskodik” bőrünk sejtjeinek öregedéséről. Szervezetünk sejtjeinek megújulása 20 és 30 éves kor között lassulni kezd, így bőrünk egyre lassabban tudja korrigálni az őt ért hatásokat, megjelennek az első ráncok, elváltozások. Az Emmi-skin bőrápolási termékek hölgyek és urak életében egyaránt a mindennapok részei lehetnek.
Emmi-skin Gold ultrahangos bőrápoló Emmi-skin Gold ultrahangos bőrápoló
Az Emmi-skin Golddal történő bőrápolás eredménye már az első alkalmazás után látható. Figyelem! Az Emmi-skin Gold készülék kereskedelmi forgalomban már nem kapható, azt a továbbfejlesztett Emmi-skin Intense váltotta. A már megvásárolt Gold készülékekhez a fejeket és a - mindkét készülékhez megfelelő - krémeket a továbbiakban is megtalálja kínálatunkban!

Keresés