A Jópatikus.hu cookie-kat használ a legjobb vásárlási élmény érdekében. Ha Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy beleegyezik a cookie-k használatába. Valóban beleegyezik? (Bármikor visszavonhatja!)
Menü

Emmi-dent ultrahangos fogkefék - Egészséges és hófehér fogak

Ultrahangos fogápolás otthon! Ismerje meg Ön is az otthoni fogápolás magasabb szintjét!

Az Emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe, kiváló minőségű, eredeti német termék (Made in Germany)! Szánjon néhány percet Önmagára, és nézze meg az alábbi videót!

Ultrahangos fogápolás

 

Fogorvosok és tudósok évi legalább egyszeri professzionális fogtisztítást javasolnak, amit fogorvosi rendelőkben asszisztensek vagy dentálhigiénikusok végeznek el.

Korszakváltó megoldás, ami egy teljesen más, szinte érintés nélküli technológiára épít, amelynek – a hagyományos dörzsöléses fogmosással szemben – hatalmas előnye, hogy a szájüregben olyan helyeket is tud tisztítani, amelyre a jelenleg ismert - otthon használatos - eszközök képtelenek.


Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe rendszeres használatának előnyei:

 • Tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogközöket, a fogínytasakokat és repedéseket.
   
 • Megelőző hatású, mivel az ultrahang antibakteriális hatása eltávolítja a lepedéket, megelőzi a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás.
   
 • Gyógyászati hatású is, hiszen a már meglévő gyulladások (mint pl. a parodontózis, az afta)  néhány napos használat után elmúlhatnak, mivel a gyulladást okozó baktériumokat eltávolítja. Az ultrahang a fogínyben is hat, ahol 12mm mélységig elpusztítja a baktériumokat.
   
 • Szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető.
   

Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe hatékonyan távolítja el a baktériumokat és a lerakódásokat a fogakról és a koronákról, hidakról, protézisekről is.

 

 • az ultrahang percenkénti 96 milliós rezgésszáma elpusztítja a csírákat és baktériumokat az implantátumok és hidak közötti szabad térben is, kívül és belül.
   
 • a „lágy-ultrahang” energiája ugyan csak 0,2 W, de a magas rezgésszámmal mégis elegendő ahhoz, hogy a baktériumokat elpusztítsa, anélkül, hogy kikezdené a protézis anyagát.
   
 • az ultrahangos fogtisztítás nem károsítja a koronákat és a hidakat. Az Emmi-dent lágy ultrahangja nem okoz károkat a javított helyeken sem.
   
 • a fogpótlás általában remek élettér a baktériumok számára. A legnagyobb alapossággal végzett hagyományos szájhigiénia mellett is ez gyakran vezethet kellemetlen szagokhoz. Az Emmi-dent, a speciálisan ehhez fejlesztett „mikrobuborékos” fogkrémmel együtt azonnal elpusztítja a baktériumokat – a rossz szag eltűnik. 


Az Emmi-dent 
ultrahangos fogkefével a fogak felülete ragyogó és új marad! Élvezze az önfeledt mosoly örömét!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus

Keresés